Veel verschillende, goede kappers in Leiden te vinden

kappers in Leiden

Er zijn veel kappers in Leiden te vinden, maar de beste blijft voor mij altijd nog Pico Bello. Behalve dat de openingstijden hier zeven dagen per week zijn, zijn de kapsters hier van de laatste trends op de hoogte. De laatste keer dat ik hier een afspraak had, had ik voor mijzelf besloten om mijn lange haren helemaal af te knippen. Toen ik met dit verzoek naar de kapper ging, keken zij mij in eerste instantie aan of ik het wel meende. Daarna is de kapster aan de slag gegaan.  kappers in Leiden

Van alle kappers in Leiden, is Pico Bello de beste

Vroeger had ik altijd een vast adres waar ik mijn haren liet knippen. Vaak kwam ik hier vandaan en had ik meteen al spijt, zodra ik thuis in de spiegel keek. Nooit kreeg ik complimentjes dat mijn haren goed zaten. Tot ik op een gegeven moment een afspraak wilde maken, maar zij hadden geen tijd voor mij. Meteen op zoek gegaan naar een ander adres en toen kwam ik bij Pico Bello uit. 

Na mijn eerste behandeling merkte ik meteen al dat mijn haren zo goed waren geknipt, het viel meteen goed. Ook de mensen in mijn omgeving waren helemaal enthousiast over mijn nieuwe look en natuurlijk ik zelf ook!